Sekretariat: +45 32 63 04 00

Husk: En uddannet bager, bager brød der smager!

Oldermand Erik Ellitsgaard tildelt BKD's Hæderstegn i guld!

Hardy Christensen, formand for BKD overrækker en dybt bevæget Erik Ellitsgaard BKD’s Hæderstegn i guld, der ikke er blevet uddelt i over 30 år.

Oldermanden for Københavns Bagerlaug, Erik Ellitsgaard har modtaget BKD’s hæderstegn i guld!

Udmærkelsen, der ikke er uddelt de sidste 30 år, blev overrakt af BKD formand Hardy Christensen under festlige former til laugets høstfest.

 Hardy Christensen motiverede BKD bestyrelsens beslutning om at tildele Erik Ellitsgaard med hædersbevisningen i guld således;

”Du tildeles BKD’ hæderstegn i guld for dit utrættelige arbejde for branchen, for din evige kamp for at minimere antallet af bagerovne der slukkes, og sidst, men ikke mindst, for at bidrage til at videreføre og videreudvikle de stolte håndværkstraditioner, ikke mindst til nye lærlinge, i samarbejde med ZBC”.

Overrækkelsen der fandt sted under Københavns Bagerlaugs traditionsrige høstfest, der i år fandt sted på Langeliniepavillonen, kom fuldstændig bag på Oldermand Erik Ellitsgaard, der dybt bevæget takkede alle tilstedeværende, med tårer i øjnene; ”I ved alle, hvor meget det her betyder for mig, så stor tak til alle og til BKD’s bestyrelse”.

Selve inskriptionen på diplomet lyder: Erik Ellitgaard er af bestyrelsen for Bager- og Konditormestre i Danmark i anerkendelse af sit store engagement for bager- og konditorfaget samt mangeårige arbejde i organisationsregi tildelt Bager- og Konditormestre i Danmarks Hæderstegn i guld.

 

Ordforklaring: ZBC er Zealand Business College i Ringsted, hvor bager- og konditoruddannelse finder sted.