Sekretariat: +45 32 63 04 00

Husk: En uddannet bager, bager brød der smager!

Kagens Dag – en idé, der gør godt!

Københavns Bagerlaug, med daværende Oldermand Leif Gram Hansen i spidsen, er initiativtager og står bag skabelsen af Kagens Dag tilbage i 1997. I 2004 spredte det gode projekt sig til Aarhus, Odense, og Aalborg. Sidenhen er Sønderjylland også kommet med på vognen og har haft en Kagens Dag. Ved Kagens Dag stiller de lokale bager- og konditormestre deres kunnen til rådighed og bager op mod 50.000 kager (afhængigt af antallet af deltagende byer), som nydes af alle dem, der løser billet til kagehimmelen denne ene dag om året.

Kagens Dag success’en har nu varet i snart 25 år
Siden 1997 har de danske bager- og konditormestre, med Københavns Bagerlaug i spidsen, inviteret til et kæmpe kagebord. Både for at fremvise det bedste, som branchen kan formå, men også for at støtte kræftsyge børn ved at give overskuddet fra entreindtægterne til Børnecancerfonden.

Overskuddet eller hele indtægten går til Børnecancerfonden
Nogle byer, herunder Københavns Bagerlaug, lader alle indtægter gå ubeskåret til Børnecancerfonden, mens andre har mange udgifter forbundet med arrangementet – leje af lokaler, service m.m. og derfor lader overskuddet fra salget af billetter gå til Børnecancerfonden. Gennem årene er der givet mere end 1,5 million kroner til Børnecancerfondens arbejde.

Kagens Dag infofolder