️ SMAG PÅ EN TIVOLIKAGE – DET ER EN SKØN OPLEVELSE
Vidste du, at denne skønne hvide kage, der er dekoreret med en tynd, sprøjtet spiral af ribsgele, blev skabt i 1923 i forbindelse med en gastronomisk udstilling i Tivoli.
Den var i mange år en specialitet i det berømte Tivolikonditori.
Denne lækre kage med linsebund af mørdej, æblemos og flødeskum samt en rund marengs dyppet i rommasse sat i en krans af flødeskum, er her i april i fokus i vores klassikerkampagne, 21 bagerier/konditorier på landsplan bakker op om. Tak til dem – og god Tivoli sæson til dig, kære læser.
Det Franske Conditori, Frederiksberg
Morell’s Brød og Kager, København S
Eriks Bageri ApS, København S
Michael H Konditoriet, Gentofte
Bager Bosse, København Ø
Wiuffs Bageri, Brøndby
GuldBageren Brøndby, Brøndby
Smørum Konditori, Smørum
Johns Kagehus, Kastrup
Vinthers Bageri v/Per Jensen, Virum
Kringlebageren, Hørsholm
Bakkegårdens Bageri, Roskilde
Liljedahl’s Bageri, Køge
Bagergården, Holmegaard
Enø bageri ApS, Karrebæksminde
Kring Chokolade, Middelfart
Nyemans bageri, Aabenraa
Bager Møller, Skjern
Bagergaarden Tørring, Tørring
Bageriet Nørgaard, Karup, Karup
Hjallerup Bageri, Hjallerup